Teamcompetitie Oost Nederland – Markelo – 13 februari 2016·


Vandaag was het een drukke dag voor Judoschool Lelystad.
Ap de Vries ( JSL) en Jeroen van Rooij ( Shoganai ) waren vandaag de trotse coaches van het jongens en meiden -12 team in Markelo.
Judoschool Lelystad en Shoganai Dronten hebben gezamenlijk een jongens en een meiden team samengesteld om zo samen deel te kunnen nemen aan de teamcompetitie van District Oost Nederland.
Bij dit toernooi word er gestreden voor deelname aan het NK teams -12.
Er zijn dan ook meerdere wedstrijddagen en het winnende team mag dan voor Oost-Nederland uitkomen op het NK.
Vandaag was dan de aftrap van de competitie en dit is voor beide teams met een heel goed resultaat geëindigd.
De jongens wisten vandaag te eindigen op een voorlopige eerste plaats door drie teamwedstrijden met winst af te sluiten.
De meiden wisten vandaag twee teamwedstrijden met winst af te sluiten.
Helaas kon ik er vandaag zelf niet bijzijn daar ik in Sleen was bij het IJspegeltoernooi maar ben via WhatsApp heel goed op de hoogte gehouden.
Ik kreeg dan ook alleen maar hele leuke berichtjes van hoe gaaf het is om in teamverband te judoën. Alle jongens en meiden waren dan ook heel erg enthousiast en moedigden elkaar ook heel goed aan waardoor het voor de coaches vaak moeilijk was om er bovenuit te komen.
Ook voor de meegereisde ouders was het een feestje om bij te mogen zijn.
We kijken dan ook al uit naar de volgende competitiedagen op 16-04-2016 en 14-05-2016 en zullen dan de komende tijd met zijn allen nog extra hard trainen om nog beter voor de dag te komen.