Kalender

Op deze pagina vind je informatie over vakanties, toernooien en andere evenementen.


Vakanties

Hieronder vind je een overzicht van de schoolvakanties in 2016 - 2017. In deze periodes worden er geen judolessen gegeven. Dit geldt ook voor de nationale feestdagen.

Herfstvakantie 15 okt. t/m 23 okt.
Kerstvakantie 24 dec. t/m 8 jan.
Voorjaarsvakantie 18 feb. t/m 26 feb.
Meivakantie 22 apr. t/m 30 apr.
Zomervakantie 22 jul. t/m 3 sep.

Evenementen

In onderstaand overzicht vind je de belangrijke evenementen die het komende seizoen gaan plaatsvinden, zoals (club)toernooien, examens, etc.

Inschrijvingen

In onderstaand overzicht vind je de inschrijvingen per toernooi. De (wedstrijd)judoka's kunnen in dit overzicht zien voor welke toernooien ze zijn ingedeeld.

In- of uitschrijven voor een toernooi

Als je je wilt inschrijven voor een toernooi waarvoor je nog niet bent ingedeeld, dan kan dat. Ook als je niet tot de 'vaste' groep wedstrijdjudoka's behoort, kun je je gewoon inschrijven (let op: voor sommige toernooien moet je lid zijn van de judobond, zie de kalender).

Andersom kun je je ook uitschrijven voor een toernooi waarvoor je al wel bent ingedeeld. Doe het in- of uitschrijven wel op tijd, dus voor de uiterlijke inschrijfdatum van het toernooi (zie de kalender voor de uiterlijke inschrijfdatums).

Om je in- of uit te schrijven, moet je onderstaand formulier invullen en op 'Versturen' klikken. Let op dat je bij een inschrijving een geldig e-mailadres invult, want daar wordt de bevestiging naartoe gestuurd! Verder vragen we om een telefoonnummer, om 'last minute' wijzigingen door te kunnen geven.

Heb je nog vragen of opmerkingen voor het wedstrijdsecretariaat, mail deze dan naar: wedstrijdkalender@hotmail.com

Zie de informatiepagina voor meer details over het meedoen aan wedstrijden.

Ik wil me voor een toernooi...

Teller:
bekijk statistieken