Sterrentoernooi 50 jarig bestaan Bas judo in Biddinghuizen – 27 februari 2016.

Vandaag hebben wij met 29 judoka's meegedaan aan het Sterrentoernooi ter ere van het 50 jarig bestaan van Bas judo in Biddinghuizen.

Bij dit toernooi kon iedereen punten verdienen door middel van een yuko, wazari of ippon te scoren. Het ging vandaag dus niet alleen om het winnen van je partij maar om het scoren van punten. Dus ook al verloor je een partij kon je alsnog punten hebben verdient. Dus eigenlijk waren er vandaag alleen maar winnaars en kon je niet echt verliezen. Iedereen kreeg dan ook een hele mooie medaille en als je 50 punten had gescoord kreeg je ook nog een mooie bronzen medaille. Dit was natuurlijk niet voor iedereen haalbaar ook al wonnen ze al hun partijen met een ippon maar de behaalde punten blijven staan en bij het volgende Sterrentoernooi bij Bas judo ,die zoals het er nu naar uit ziet op zaterdag 01-10-2016 zal plaatsvinden, begin je dus met de vandaag behaalde punten. Dus dan gewoon weer meedoen en verder sparen van punten.

Natuurlijk heb ik wel gekeken op welke plaats de judoka geëindigd was als het een "gewoon" toernooi zou zijn want anders zou ik de medaillespiegel niet kunnen invullen. Wat een mooie score is dit geworden.

Op een eerste plaats zijn geëindigd: Efraïm, Diaz, Flint, Rafaël, Yaël, Caeden, Sendo, Maarten en Floortje.

Op een tweede plaats zijn geëindigd: Jesse, Rilana, Alicia, Julia, Lars, Dani, Kyan, Roan, Finn, Beau, Rick en Leon.

Op een derde plaats zijn geëindigd: Djurre, Ilan, Julian, Bjorn, Christiaan, Ettiënne, Sarah en Ashley.

Al met al hebben de coaches, Cecilia, Maikel, Gerrit en Esther weer genoten van alle mooie partijen die de judoka's hebben laten zien.